Румунія – Нідерланди на Євро-2024: анонс, прогноз та трансляція

0
15

Сьогодні, 2 липня, Євро-2024 продовжиться останніми матчами 1/8 фіналу. Один із найочікуваніших матчів пройде в Мюнхені, де збірна Румунії зустрінеться з Нідерландами.

Про це повідомляє КавПоліт, з посиланням на сайт турніру.

Збірна Румунії стала однією з головних сенсацій групового етапу. Під керівництвом Едварда Йорданеску команда посіла перше місце в групі E, незважаючи на скромний склад гравців. Особливо вражаючим був матч проти України, в якому румуни здобули перемогу з рахунком 3:0. Непрограш Словаччини в останньому турі дозволив Румунії вийти у плей-офф із першого місця.

Збірна Нідерландів під керівництвом Рональда Кумана показала потужну гру в нападі на груповому етапі. Проте їхні виступи були неоднозначними. Перемогу над Польщею було досягнуто лише наприкінці гри, а матчі проти Франції та Австрії закінчилися невдало для голландців. Незважаючи на це, Нідерланди залишаються фаворитами у майбутньому матчі 1/8 фіналу.

На відміну від Нідерландів, які наближаються до матчу без кадрових втрат, Румунія зіткнулася з проблемою. Основний лівий захисник Банку не зможе брати участь у грі через дискваліфікацію, що може послабити оборонні лави команди.

Орієнтовні склади команд:

Румунія: Ніці – Раціу, Дрегушин, Бурке, Сореску – Р. Марін, М. Марін – Ман, Станчу, Михайла – Дрегуш.

Нідерланди: Фербрюгген — Думфріс, Де Врей, ван Дейк, Аке — Схаутен, Рейндерс, Вейналдум — Гакпо, Депай, Сімонс.

Шанувальники футболу зможуть переглянути матч Румунія – Нідерланди онлайн на ОТТ-платформі Megogo. Початок трансляції запланований на 19:00 за київським часом, а за півтори години до гри розпочнеться передматчева студія за участю експертів.

Матч між Румунією та Нідерландами обіцяє бути захоплюючим. З одного боку, ми маємо команду-сенсацію, яка несподівано виграла свою групу, а з іншого – досвідчені Нідерланди, які прагнуть підтвердити свій статус фаворитів. Гра у Мюнхені стане яскравим завершенням етапу 1/8 фіналу та визначить, хто з цих команд пройде далі на Євро-2024.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь