Які команди гратимуть 18 червня на Євро-2024: трансляція, анонс та прогноз

0
19

18 червня світ побачить гру збірних Туреччини та Грузії, а також Португалії та Чехії, які обіцяють бути насиченими емоціями та напруженими. Вже відомі фаворити та подробиці матчів.

Про це повідомляє «КавПоліт», посилаючись на офіційний сайт турніру.

Туреччина – Грузія

Матч пройде на стадіоні Сигнал Ідуна Парк у Дортмунді, він почнеться о 19:00 за місцевим часом. Збірна Грузії входить у свій дебютний матч на Євро-2024, що робить цей поєдинок особливо значущим для національної команди. Під керівництвом аргентинського судді Факундо Тельо команди вийдуть на поле, щоб боротися за перші важливі очки.

Орієнтовні склади команд:

Туреччина:

Гюнок; Айхан, Демірал, Бардакджі, Кадіоглу; Езджан, Челхоноглу; Гюллер, Йилдиз, Актюркоглу; Йілмаз.

Грузія:

Мамардашвілі; Кверквелія, Кашія, Двалі; Какабадзе, Китеїшвілі, Кочорашвілі, Шенгелія, Чакветадзе; Кварацхелія, Мікаутад.

Прогнози букмекерів:

— Перемога Туреччини: 1.75

— Нічия: 3.75

— Перемога Грузії: 5.20.

Португалія – Чехія

Наступна гра пройде трохи пізніше в Дортмунді о 22:00 на стадіоні «Ред Булл Арена». Португальці, одні з фаворитів турніру, мають на меті підтвердження свого статусу.

Орієнтовні склади команд:

Португалія:

Діогу Кошта; Канселу, Пепе, Рубен Діаш, Нуну Мендеш; Полини, Вітінія, Бруно Фернандеш; Рафаел Леоу, Роналду, Бернард Сілва.

Чехія:

Станек; Голеш, Гранач, Крейчі; Цоуфал, Соучек, Провід, Барак, Давид Юрасек; Кухня Шик.

Прогнози букмекерів:

— Перемога Португалії: 1.53

— Нічия: 4.40

— Перемога Чехії: 6.50

Трансляція матчів 18 червня

Офіційний транслятор турніру, медіасервіс MEGOGO надасть пряму трансляцію всіх поєдинків. Для перегляду матчів необхідна підписка на платні пакети «Максимальна» та «Спорт». Регіональні канали «Суспільного» транслюють лише перший матч дня – гру між збірними Туреччини та Грузії.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь