У Hamster Kombat 18 липня вийшли нові комбо-картки

0
1210

Гравці у відому гру для заробітку Hamster Kombat 18-19 липня мають відмінну можливість заробити п’ять мільйонів внутрішньоігрових монет. Для цього потрібно скористатися актуальними комбо-наборами карток.

Новини про Hamster Kombat повідомляє КавПоліт, з посиланням на офіційний сайт проекту.

Для отримання бонусів необхідно стежити за оновленнями комбо-карт. Набори оновлюються щодня після 15:00, тому перевірятиме новини краще в цей час. Після цього відкрийте гру та перейдіть до розділу Mine. Там ви знайдете підрозділи Markets, Legal, PR&Team та Specials, в яких потрібно шукати карти з нового набору.

Також, щоб збільшити бонуси, гравцям рекомендується покращувати карти до рівня «1+». Проте експерти радять не витрачати одразу всі монети, оскільки вони можуть знадобитися під час оголошення нових комбо-наборів.

Актуальні комбо-карти для 18-19 липня:

• Web3 academy launch — Specials
• Top 10 Global Ranking — Specials
• 50M Telegram channel — Specials

Крім комбо-карт, гравці можуть заробляти монети, використовуючи абетку Морзе, кліки та розвиваючи біржу. Слід зважати на те, що до лістингу залишилося небагато часу, тому зараз особливо важливо накопичити достатню кількість монет для майбутнього заробітку реальних грошей.

Перспективи розвитку Hamster Kombat

Проект Hamster Kombat продовжує активно розвиватися, і незабаром планується листинг токенів HMSTR. Очікується, що торги розпочнуться на різних криптовалютних біржах через місяць. Нижче наведені декілька бірж, які можуть підтримати листинг Hamster:

  • KUCOIN – перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat.
  • BINANCE — здобула славу завдяки власній надійності та зручному функціоналу, який сподобався багатьом;
  • OKX — платформа, що поєднує в собі всі необхідні елементи для комфортного використання як новачками, так і досвідченими трейдерами;
  • ByBit — привернула широкий спектр користувачів і впровадила одні з найновіших технологій, завдяки чому трейдери отримали великий прибуток від угод;
  • BingX — ця платформа заслуговує уваги насамперед завдяки своїй надійності та комфорту;
  • GateIO — підтримує багато криптовалют і надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit — зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.

Альтернативні способи заробітку в інтернеті

Для тих, хто шукає можливості заробітку в інтернеті з мінімальними або без початкових вкладень, окрім Hamster Kombat, існує багато інших проектів:

Приєднуйтесь до Hamster Kombat, слідкуйте за оновленнями та починайте перемагати вже сьогодні!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь