Коли грають Іспанія та Франція на Євро-2024, та де дивитися матч

0
27

9 липня відбудеться довгоочікуваний перший півфінальний матч чемпіонату Європи-2024 з футболу, де зійдуться дві футбольні держави — Іспанія та Франція. Цей поєдинок обіцяє бути напруженим та видовищним.

Про це повідомляє КавПолит, з посиланням на сайт турніру.

Українські вболівальники зможуть спостерігати за грою у прямому ефірі на каналі «Футбол 1» через медіасервіс MEGOGO, доступ до якого надається за платною підпискою. Крім того, трансляція здійснюватиметься на регіональних телеканалах «Суспільного» у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV, за винятком OTT-сервісів.

Початок матчу на стадіоні «Альянц Арена» у Мюнхені заплановано на 22:00 за київським часом.

Іспанська збірна впевнено пройшла плей-офф, перемігши Грузію (4:1) та Німеччину (2:1). Команда демонструє вражаючу атакуючу гру та надійний захист, заслужено вважаючись серед фаворитів турніру.

Франція, навпаки, поки що не показала свого чемпіонського потенціалу. Перемогу над Бельгією в 1/8 фіналу було здобуто завдяки автоголу Вертонгена (1:0), а у чвертьфіналі французи лише в серії пенальті з рахунком 5:3 обіграли Португалію після нульової нічиї в основний та додатковий час.

Варто зазначити, що протягом турніру французи не забили жодного голу з гри. Два автоголи суперників і пенальті від Мбаппе — ось усі їхні досягнення в атаці.

Між собою Іспанія та Франція зустрічалися 36 разів: на рахунку іспанців 16 перемог, 7 матчів завершилися внічию, і 13 разів сильнішими були французи.

Головним арбітром зустрічі призначено словенця Славка Вінчича.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь