Які ігри Євро-2024 дивитися 26 червня: трансляція та прогнози

0
8

Груповий етап чемпіонату Європи 2024 року добігає кінця. Сьогодні, 26 червня, на фанатів чекають чотири захоплюючі поєдинки в групах E і F. Ці матчі визначать останні команди, які вийдуть до 1/8 фіналу турніру. Особливо цікавим буде виступ національної збірної України, для якої цей день може стати вирішальним.

Про це повідомляє КавПоліт, з посиланням на сайт турніру.

Ситуація у групі E

Група E пропонує справжню інтригу. Усі чотири команди – Україна, Бельгія, Словаччина та Румунія – набрали по три очки перед заключним туром. Це створює унікальну ситуацію, де результат кожного матчу може кардинально змінити становище у турнірній таблиці.

Україна зустрінеться з Бельгією о 19:00 за київським часом. Для підопічних Сергія Реброва перемога над «червоними дияволами» гарантує вихід у плей-офф. Однак навіть мінімальна поразка може залишити шанси, якщо збірна Румунії переможе Словаччину. В іншому матчі групи E, Словаччина та Румунія також зіграють о 19:00, і можлива нічия у цьому матчі створить для України ще більш напружені умови.

Ситуація у групі F

Група F має свого фаворита – збірну Португалії, яка вже забезпечила собі місце у 1/8 фіналу. Команда Кріштіану Роналду зіграє проти Грузії о 22:00. Грузинська команда, незважаючи на складне становище, має теоретичні шанси на вихід у плей-офф, але для цього їм необхідно перемогти португальців.

Паралельно о 22:00 пройде матч між Чехією та Туреччиною. Обидві команди прагнуть посісти друге місце у групі. Чехи, під керівництвом Івана Гашека, мають перемагати, щоб просунутися далі, тоді як туркам достатньо та нічиї.

Трансляція матчів

Усі поєдинки транслюватимуться офіційним партнером турніру – медіасервісом MEGOGO. Прямі трансляції доступні у підписках «Максимальна» та «Спорт». Також матч збірної України можна буде переглянути на регіональних телеканалах «Суспільного».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь